Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 87089 | 36854 |
h-индекс | 138 | 81 |
i10-индекс | 1072 | 774 |
Публичен достъп
Преглед на всички85 статии
125 статии
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- SHIMING LIRutgers university, Huanggang Nornal UniversityПотвърден имейл адрес: rutgers.edu
- Shengmin SangDistinguished Professor of Functional Foods, North Carolina Agricultural and Technical StateПотвърден имейл адрес: ncat.edu
- Fereidoon ShahidiMemorial University of NewfoundlandПотвърден имейл адрес: mun.ca
- Mingfu WangShenzhen UniversityПотвърден имейл адрес: szu.edu.cn
- xiaochun wanAnhui Agricultural University;State Key Laboratory of Tea Plant Biology and Utilization )Потвърден имейл адрес: ahau.edu.cn
- Lee-Yan SheenNational Taiwan UniversityПотвърден имейл адрес: ntu.edu.tw
- Yu Wang,Associate Professor, Citrus research and Education center, University of FloridaПотвърден имейл адрес: ufl.edu
- Vyacheslav DushenkovHostos Community College CUNYПотвърден имейл адрес: hostos.cuny.edu
- Mira Jun (전미라)Dong-A University Dept. of Food Science and NutritionПотвърден имейл адрес: dau.ac.kr
- Jungil HongSeoul Women's UniversityПотвърден имейл адрес: swu.ac.kr
- Woo-Sik JeongProfessor of School of Food Science & Biotechnology, Kyungpook National UniversityПотвърден имейл адрес: knu.ac.kr
- Ming-jiuan WuChia Nan UniversityПотвърден имейл адрес: mail.cnu.edu.tw
- Qingrong HuangRutgers University
Следене
Chi-Tang Ho
Distinguished Professor of Food Science, Rutgers University
Потвърден имейл адрес: sebs.rutgers.edu - Начална страница