Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 12091 | 8647 |
h-индекс | 61 | 52 |
i10-индекс | 168 | 153 |
Публичен достъп
Преглед на всички2 статии
0 статии
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- Sara SohrabvandiAssistant Professor of Food Science and TechnologyПотвърден имейл адрес: ut.ac.ir
- Reza mohammadiDepartment of Food Science and Technology, School of Nutrition Sciences and Food TechnologyПотвърден имейл адрес: kums.ac.ir
- Kianoush Khosravi-DaraniNational Nutrition and Food Technology Research Institute, Shahid Beheshti University of MedicalПотвърден имейл адрес: sbmu.ac.ir
- Hedayat HosseiniProfessor of Food Science, Shahid Beheshti University of Medical SciencesПотвърден имейл адрес: sbmu.ac.ir
- Abdorreza MohammadiProfessor, Department of Food Science and Technology, Shahid Beheshti UniversityПотвърден имейл адрес: sbmu.ac.ir
- Seyed Hadi RazaviProfessor of Food Bioprocess Engineering, University of TehranПотвърден имейл адрес: ut.ac.ir
- seyede marzieh hosseiniAssociate professor of food science and technology, Shahid Beheshti University of Medical SciencesПотвърден имейл адрес: sbmu.ac.ir
- Mohammadreza EhsaniProfessor of Dairy Science and Technology, Science and Research Branch of Azad University, TehranПотвърден имейл адрес: ut.ac.ir
- Dr. Saeideh EsmaeiliAssistant Professor, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, IranПотвърден имейл адрес: sbmu.ac.ir
- Adriano Gomes da CruzProfessor do IFRJПотвърден имейл адрес: ifrj.edu.br
- Ramin KhaksarClear Labs Inc., Rutgers UniversityПотвърден имейл адрес: clearlabs.com
- Tirang Reza NeyestaniProfessor (Research), National Nutrition and Food Technology Research InstituteПотвърден имейл адрес: nnftri.ac.ir
- Siavash IravaniIndependent Researcher, Email: siavashira@gmail.com; World's Top 2% Scientist by Stanford UniversityПотвърден имейл адрес: irimc.org
- Hamid EzzatpanahProfessor of Dairy Science and Technology, Science and Research Branch, Islamic Azad UniversityПотвърден имейл адрес: srbiau.ac.ir
- Mohammadamin MohammadifarNational Food Institute, Technical University of Denmark
Следене
Amir M. Mortazavian
Associate Professor of Food Science and Technology
Потвърден имейл адрес: ut.ac.ir