Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 5372 | 1718 |
h-индекс | 33 | 15 |
i10-индекс | 77 | 32 |
Публичен достъп
Преглед на всички2 статии
1 статия
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- Maugeriunicamp or University of Campinas or Universidade Estadual de Campinas or State University ofПотвърден имейл адрес: fea.unicamp.br
- Marcio A. MazuttiDepartamento de Engenharia Química, Universidade Federal de Santa MariaПотвърден имейл адрес: ufsm.br
- Helen TreichelUNIVERSIDADE FEDERAL DA FRONTEIRA SULПотвърден имейл адрес: uffs.edu.br
- Susana Juliano KalilUniversidade Federal do Rio GrandeПотвърден имейл адрес: furg.br
- Janaina Fernandes de Medeiros BurkertProfessora da Escola de Química e Alimentos, Universidade Federal do Rio GrandeПотвърден имейл адрес: vetorial.net
- Gabriela MacedoPROFESSORA TITULAR EM BIOQUIMICA DE ALIMENTOS E NUTRIÇAOПотвърден имейл адрес: fea.unicamp.br
- Marco Di LuccioProfessor, Federal University of Santa CatarinaПотвърден имейл адрес: ufsc.br
- Débora de OliveiraUFSCПотвърден имейл адрес: ufsc.br
- Marcus Bruno Soares ForteFood Engineering Department, Faculty of Food Engineering, University of Campinas (UNICAMP)Потвърден имейл адрес: unicamp.br
- Rosiane Lopes da CunhaProfessor Associado I, Universidade Estadual de CampinasПотвърден имейл адрес: fea.unicamp.br
Следене