Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 1236 | 947 |
h-индекс | 19 | 18 |
i10-индекс | 28 | 27 |
Публичен достъп
Преглед на всички5 статии
3 статии
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- Antonio J. A. MeirellesProfessor of Food Engineering, UNICAMPПотвърден имейл адрес: fea.unicamp.br
- Roberta CerianiEngenharia Química - UNICAMP Потвърден имейл адрес: feq.unicamp.br
- Adriana Pavesi Arisseto BragottoFaculdade de Engenharia de Alimentos - UNICAMPПотвърден имейл адрес: unicamp.br
- Silvana Aparecida RoccoPesquisadora do Laboratório de Ressonância Magnética Nuclear/LNBio/CNPEMПотвърден имейл адрес: lnbio.cnpem.br
- Thierry TALOUResearcher, National Polytechnic Institute of ToulouseПотвърден имейл адрес: ensiacet.fr
- Othmane MERAHLaboratoire de Chimie Agroindustrielle, UMR 1010 INP-ENSIACET/INRA, Université de ToulouseПотвърден имейл адрес: ensiacet.fr
- Philippe EVON (BSc, PhD, HDR)Ingénieur de Recherche, LCA-AGROMAT (UMR 1010 INRAE/Toulouse INP-ENSIACET)Потвърден имейл адрес: ensiacet.fr
- Simone MonteiroUniversity of Brasilia UnBПотвърден имейл адрес: unb.br
- Luc RigalIngénieur de Recherche, INP, ENSIACET, INRAПотвърден имейл адрес: ensiacet.fr
- Eduardo VicentePesquisador Científico - Instituto de Tecnologia de AlimentosПотвърден имейл адрес: ital.sp.gov.br
Следене