Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 2176 | 598 |
h-индекс | 23 | 12 |
i10-индекс | 27 | 17 |
Публичен достъп
Преглед на всички2 статии
0 статии
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- Remko BoomProfessor of Food Process EngineeringПотвърден имейл адрес: wur.nl
- Regina LuttgeAssociate professor of Microsystems, Eindhoven University of TechnologyПотвърден имейл адрес: tue.nl
- HadiyantoProfessor at Chemical Engineering Department, Universitas DiponegoroПотвърден имейл адрес: che.undip.ac.id
- Ana ValeroScientific Researcher, CIC nanoGUNEПотвърден имейл адрес: nanogune.eu
- Albert van den BergMESA+ Institute and BIOS/Lab on a Chip group, University of Twente, the NetherlandsПотвърден имейл адрес: utwente.nl
- Timo HeimovaaraProfessor Environmental Geo-engineering, Delft University of TechnologyПотвърден имейл адрес: tudelft.nl
- RGM van der SmanAgrotechnology & Food Science, Wageningen University & ResearchПотвърден имейл адрес: wur.nl
- John van DuynhovenUnilever R&D Wageningen University Twente University Nijmegen UniversityПотвърден имейл адрес: unilever.com
- Lucas J. van VlietProfessor of Multidimensional Image Analysis, Delft University of TechnologyПотвърден имейл адрес: TUDelft.NL
- Carel W. WindtForschungszentrum JülichПотвърден имейл адрес: fz-juelich.de
- Henk Van AsAssociate Professor Biophysics, Lab of Biophysics and Wageningen NMR Centre, Wageningen UniversityПотвърден имейл адрес: wur.nl
- matthijs dekkerWageningen UniversityПотвърден имейл адрес: wur.nl
- Xiaohu TangHermes Microvision Inc.Потвърден имейл адрес: hermes-microvision.com
Следене
D.C. Esveld (Erik)
Scienstist Food & Biobased Research Wageningen University
Потвърден имейл адрес: wur.nl - Начална страница