Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 14224 | 6931 |
h-индекс | 61 | 43 |
i10-индекс | 177 | 149 |
Публичен достъп
Преглед на всички95 статии
16 статии
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- Dorte Freesassociate professor University of CopenhagenПотвърден имейл адрес: life.ku.dk
- Martin BojerUniversity of CopenhagenПотвърден имейл адрес: sund.ku.dk
- Martin VestergaardUniversity of CopenhagenПотвърден имейл адрес: sund.ku.dk
- Lone BrøndstedProfessor, University of CopenhagenПотвърден имейл адрес: sund.ku.dk
- Jørgen LeisnerDepartment of Veterinary and Animal Sciences, University of CopenhagenПотвърден имейл адрес: sund.ku.dk
- Birgitte H. KallipolitisProfessor, University of Southern DenmarkПотвърден имейл адрес: bmb.sdu.dk
- Paal Skytt Andersenprofessor i patogen genomics, Københavns Universitet og Afsnitsleder Mikrobiologi, Statens SerumПотвърден имейл адрес: ssi.dk
- Pekka VarmanenПотвърден имейл адрес: helsinki.fi
- Christian Adam OlsenUniversity of CopenhagenПотвърден имейл адрес: sund.ku.dk
- Thomas Ostenfeld LarsenTechnical University of DenmarkПотвърден имейл адрес: bio.dtu.dk
- Marc SteggerStatens Serum Institut, DenmarkПотвърден имейл адрес: ssi.dk
- Henrik WesthProfessor i klinisk mikrobiologi, Københavns UniversitetПотвърден имейл адрес: regionh.dk
- Wilhelm PaulanderSymcelПотвърден имейл адрес: 1928diagnostics.com
- Kirsi SavijokiFT, Helsingin yliopistoПотвърден имейл адрес: helsinki.fi
- Karen A KrogfeltProfessor, Roskilde University , DenmarkПотвърден имейл адрес: ruc.dk
- José R PenadésProfessor of MicrobiologyПотвърден имейл адрес: imperial.ac.uk
- Hanne Frøkiærprofessor, Københavns UniversitetПотвърден имейл адрес: sund.ku.dk
- Jesper LarsenProfessor of Operations Research, Technical University of DenmarkПотвърден имейл адрес: dtu.dk
- Dang Duong BangSenior Scientist at DTU Food, Technical University of DenmarkПотвърден имейл адрес: food.dtu.dk
- Jerry M WellsProfessor and Chair of Host-Microbe InteractomicsПотвърден имейл адрес: wur.nl