Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 6105 | 3700 |
h-индекс | 36 | 26 |
i10-индекс | 66 | 58 |
Публичен достъп
Преглед на всички23 статии
10 статии
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- Søren Balling EngelsenProfessor of Plant Food Science, University of CopenhagenПотвърден имейл адрес: food.ku.dk
- Riikka RinnanProfessor, University of CopenhagenПотвърден имейл адрес: bio.ku.dk
- Rasmus BroProfessor in chemometrics, University of CopenhagenПотвърден имейл адрес: food.ku.dk
- Patrick FaubertProfessor, Université du Québec à ChicoutimiПотвърден имейл адрес: uqac.ca
- Jarmo HolopainenProfessor Emeritus of Applied Ecology, University of Eastern Finland, Kuopio, FinlandПотвърден имейл адрес: uef.fi
- Lars NørgaardFOSS, Data & Algorithms in R&DПотвърден имейл адрес: foss.dk
- Francesco SavoraniAssoc. prof. Polytechnic of TurinПотвърден имейл адрес: polito.it
- Minna KivimäenpääNatural Resources Institute FinlandПотвърден имейл адрес: luke.fi
- Arne AstrupProfessor, MD, DMSc, Senior Vice President, Novo Nordisk Fonden & previosly University of CopenhagenПотвърден имейл адрес: novo.dk
- Jens K.S. MollerSenior consultant, DMRI/TIПотвърден имейл адрес: dti.dk
- Klaas FaberOwner of Chemometry ConsultancyПотвърден имейл адрес: chemometry.com
- Mohsen Kompany-ZarehFull professor of Analytical ChemistryПотвърден имейл адрес: iasbs.ac.ir
- Jens FrydenvangUniversity of CopenhagenПотвърден имейл адрес: ku.dk
- Jordi RiuAssociate Professor, Department of Analytical and Organic Chemistry, Universitat Rovira i VirgiliПотвърден имейл адрес: urv.cat
- Helene ReinbachAssociate Professor, Public HealthПотвърден имейл адрес: plan.aau.dk
- Davide GiacaloneAssociate Professor, University of Southern DenmarkПотвърден имейл адрес: iti.sdu.dk
- Michael Bom FrøstDepartment of Food Science, University of CopenhagenПотвърден имейл адрес: food.ku.dk
- Hamid BabamoradiPostdoctoral fellow, Dept. of Nanotechnology, Technical University of Denmark