Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 9037 | 4342 |
h-индекс | 58 | 38 |
i10-индекс | 107 | 96 |
Публичен достъп
Преглед на всички1 статия
2 статии
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- Kevin Kantono, PhDInternational Flavors & Fragrances Inc.Потвърден имейл адрес: aut.ac.nz
- Chin Ping TanProfessor of Lipid Science and Technology, Universiti Putra MalaysiaПотвърден имейл адрес: putra.upm.edu.my
- Qianli MaAuckland University of TechnologyПотвърден имейл адрес: aut.ac.nz
- Hamed MirhosseiniCoca Cola CompanyПотвърден имейл адрес: coca-cola.com
- Indrawati OeyUniversity of OtagoПотвърден имейл адрес: otago.ac.nz
- Conor DelahuntyVice President, Global Sensory & Consumer Insights. Taste, Nutrition & Health, SymriseПотвърден имейл адрес: symrise.com
- Daniel ShepherdAuckland University of TechnologyПотвърден имейл адрес: aut.ac.nz
- Tingting LiuTLL Food TechnologyПотвърден имейл адрес: tllfoodtech.co.nz
- Phil BremerProfessor, Department of Food Science, University of OtagoПотвърден имейл адрес: otago.ac.nz
- Cheong Kok WhyeUSCI UniversityПотвърден имейл адрес: ucsiuniversity.edu.my
- Sung-Tong ChinResearch Scientist, Australian National Phenome CentreПотвърден имейл адрес: murdoch.edu.au
Следене
Professor Nazimah Hamid
Department of Food Science and Microbiology, Auckland University of Technology
Потвърден имейл адрес: aut.ac.nz - Начална страница