Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 20142 | 7779 |
h-индекс | 73 | 43 |
i10-индекс | 165 | 132 |
Публичен достъп
Преглед на всички36 статии
1 статия
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- Leon GorrisPhD UnileverПотвърден имейл адрес: unilever.com
- Michiel KleerebezemHoogleraar host-microbe interactionsПотвърден имейл адрес: wur.nl
- B TeusinkProfessor of systems Biology, AIMMS, VU AmsterdanПотвърден имейл адрес: vu.nl
- Marcel ZwieteringProfessor of Food Microbiology, Wageningen UniversityПотвърден имейл адрес: wur.nl
- Jeroen HugenholtzHoogleraar Industriele Moleculaire Microbiologie, Uiversiteit van AmsterdamПотвърден имейл адрес: corbion.com
- Willem M de VosProfessor @ Microbiology Wageningen Netherlands @Helsinki FinlandПотвърден имейл адрес: wur.nl
- Anita R. LinnemannAssociate Professor, Food Quality & Design, Wageningen UniversityПотвърден имейл адрес: wur.nl
- Douwe MolenaarVrije Universiteit AmsterdamПотвърден имейл адрес: vu.nl
- Oscar van MastrigtWageningen University & ResearchПотвърден имейл адрес: wur.nl
- SE SchoustraWageningen University and University of ZambiaПотвърден имейл адрес: wur.nl
- Erwin ZoetendalWageningen University & ResearchПотвърден имейл адрес: wur.nl
- Jos BoekhorstWageningen UniversityПотвърден имейл адрес: wur.nl
- Maciej SpusWageningen Univ. AlumniПотвърден имейл адрес: aalto.fi
- B van den BogertRijk ZwaanПотвърден имейл адрес: rijkzwaan.nl
- Poolman BHoogleraar Biochemie, Universiteit van GroningenПотвърден имейл адрес: rug.nl
- teun boekhoutCBS Fungal Biodiversity CentreПотвърден имейл адрес: cbs.knaw.nl
- Yue LiuFood Microbiology, Wageningen University & ResearchПотвърден имейл адрес: wur.nl
- Maria MarcoFood ScienceПотвърден имейл адрес: ucdavis.edu
- Michiel WelsNIZO food researchПотвърден имейл адрес: nizo.com
- O.P. KuipersUniversity of GroningenПотвърден имейл адрес: rug.nl
Следене
Eddy J. Smid
Други именаEddy Smid, Eilt Johannes Smid
Professor of Food Microbiology, Laboratory of Food Microbiology, Wageningen University
Потвърден имейл адрес: wur.nl - Начална страница