Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 2423 | 1451 |
h-индекс | 23 | 18 |
i10-индекс | 39 | 31 |
Публичен достъп
Преглед на всички2 статии
0 статии
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- Dragomir VassilevAssociate Professor at Technical University of GabrovoПотвърден имейл адрес: tugab.bg
- Albert KrastanovProfessor, University of Food TechnologiesПотвърден имейл адрес: uft-plovdiv.bg
- Vasil GeorgievThe Stephan Angeloff Institute of Microbiology, Bulgarian Academy of SciencesПотвърден имейл адрес: famu.edu
- andrey marchevDepartment of Biotechnology, Laboratory of Metabolomics, The Stephan AngeloffПотвърден имейл адрес: microbio.bas.bg
- Apostol SimitchievAssociate Professor, University of Food TechnologyПотвърден имейл адрес: uft-plovdiv.bg
- Dasha MihaylovaPhD, Assoc. Prof., Biotechnology, University of Food TechnologiesПотвърден имейл адрес: uft-plovdiv.bg
- I IvanovInstitute of Molecular BiologyПотвърден имейл адрес: bio21.bas.bg
- Manol OgnyanovLaboratory "Biologically Active Substances - Plovdiv"Потвърден имейл адрес: orgchm.bas.bg
- Gabor ZsivanovitsAssociated professor, Institute of Food Preservation and Quality, (former FRDI)Потвърден имейл адрес: canri.org