Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 5183 | 2420 |
h-индекс | 38 | 23 |
i10-индекс | 95 | 56 |
Публичен достъп
Преглед на всички3 статии
0 статии
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- Vasil GeorgievThe Stephan Angeloff Institute of Microbiology, Bulgarian Academy of SciencesПотвърден имейл адрес: famu.edu
- Ivan IvanovUniversity of Food Technologies, Plovdiv, BulgariaПотвърден имейл адрес: uft-plovdiv.bg
- andrey marchevDepartment of Biotechnology, Laboratory of Metabolomics, The Stephan AngeloffПотвърден имейл адрес: microbio.bas.bg
- Panteley DenevUFT PlovdivПотвърден имейл адрес: uft-plovdiv.bg
- Dasha MihaylovaPhD, Assoc. Prof., Biotechnology, University of Food TechnologiesПотвърден имейл адрес: uft-plovdiv.bg
- Milena Tihomirova NikolovaInstitute of Biodoversity and Ecosystem ResearchПотвърден имейл адрес: iber.bas.bg
- I IvanovInstitute of Molecular BiologyПотвърден имейл адрес: bio21.bas.bg
- Albert KrastanovProfessor, University of Food TechnologiesПотвърден имейл адрес: uft-plovdiv.bg
- Eric CourotUniversité de Reims Champagne-ArdenneПотвърден имейл адрес: univ-reims.fr
- Ivan TsvetkovProfessor, AgrobioinstituteПотвърден имейл адрес: abi.bg
- Sören WernerSartoriusПотвърден имейл адрес: zhaw.ch
Следене
Atanas Pavlov
University of Food Technologies, Plovdiv, Bulgaria
Потвърден имейл адрес: uft-plovdiv.bg