Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 4111 | 2540 |
h-индекс | 35 | 28 |
i10-индекс | 63 | 62 |
Публичен достъп
Преглед на всички15 статии
4 статии
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- Alessandro PrioloDi3A - University of Catania - ItalyПотвърден имейл адрес: unict.it
- Massimiliano LanzaDipartimento Di3a University of Catania (Italy)Потвърден имейл адрес: unict.it
- Antonio NatalelloUniversity of CataniaПотвърден имейл адрес: unict.it
- Prof. Frank MonahanUniversity College Dublin, Full Professor of Food Science, Dean of Agriculture, Head of SchoolПотвърден имейл адрес: ucd.ie
- Joe KerrySenior College Lecturer and Head of the Food Packaging Group, School of Food and Nutritional Sciences, University College Cork (Потвърден имейл адрес: ucc.ie
- Simona MattioliPerugia UniversityПотвърден имейл адрес: unipg.it
- Pablo G. ToralCSIC - Spanish National Research CouncilПотвърден имейл адрес: csic.es
- Gonzalo HervásSpanish National Research Council (CSIC) SpainПотвърден имейл адрес: csic.es
- Charles James (Jamie) NewboldSRUCПотвърден имейл адрес: sruc.ac.uk
- David R. Yáñez-RuizResearch ScientistПотвърден имейл адрес: eez.csic.es
- Simona GrassoLecturer at University College DublinПотвърден имейл адрес: ucd.ie
- Abidi SourourAssociate professorПотвърден имейл адрес: iresa.agrinet.tn
- Federica CaminFondazione Edmund MachПотвърден имейл адрес: fmach.it
- angela zinnaiDAFE -University of PisaПотвърден имейл адрес: unipi.it
- Juan VillalbaUtah State UniversityПотвърден имейл адрес: usu.edu
- Gerard DowneyTeagascПотвърден имейл адрес: teagasc.ie
- Olaf SchmidtProfessor, University College DublinПотвърден имейл адрес: ucd.ie
Следене