Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 3678 | 2376 |
h-индекс | 34 | 27 |
i10-индекс | 67 | 62 |
Публичен достъп
Преглед на всички0 статии
2 статии
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- Byung-Kwan ChoBiological Sciences, KAISTПотвърден имейл адрес: kaist.ac.kr
- Seung-Goo LeePI of Synthetic Biology Lab, KRIBBПотвърден имейл адрес: kribb.re.kr
- Dae-Hee LeeKorea Research Institute of Bioscience and Biotechnology(KRIBB)Потвърден имейл адрес: kribb.re.kr
- Donghui Choe Ph.D.Dept. Bioengineering, UCSDПотвърден имейл адрес: ucsd.edu
- Young-Kwon ParkUniversity of SeoulПотвърден имейл адрес: uos.ac.kr
- Hyunjun KoKangwon National UniversityПотвърден имейл адрес: kangwon.ac.kr
- Yong-Su JinProfessor of Food Microbiology, University of Illinoise at Urbana-ChampaignПотвърден имейл адрес: illinois.edu
- Wan Taek IMHankyong National UniversityПотвърден имейл адрес: hknu.ac.kr
- Jungho JaePusan National UniversityПотвърден имейл адрес: pusan.ac.kr
- Hee Taek KimChungnam National UniversityПотвърден имейл адрес: cnu.ac.kr
- Haeyoung JeongKorea Research Institute of Bioscience and BiotechnologyПотвърден имейл адрес: kribb.re.kr