Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 21290 | 8876 |
h-индекс | 75 | 44 |
i10-индекс | 250 | 177 |
Публичен достъп
Преглед на всички47 статии
14 статии
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- Lars NørgaardFOSS, Data & Algorithms in R&DПотвърден имейл адрес: foss.dk
- Bekzod Khakimov BahromovichAssociate ProfessorПотвърден имейл адрес: food.ku.dk
- Francesco SavoraniAssoc. prof. Polytechnic of TurinПотвърден имейл адрес: polito.it
- Rasmus BroProfessor in chemometrics, University of CopenhagenПотвърден имейл адрес: food.ku.dk
- Klavs M. SørensenPrincipal Scientist, Front End Innovation, FOSS Analytical A/SПотвърден имейл адрес: foss.dk
- Åsmund RinnanAssociate professor, University of CopenhagenПотвърден имейл адрес: food.ku.dk
- Nanna ViereckAssociate Professor, University of CopenhagenПотвърден имейл адрес: food.ku.dk
- Serge PerezCNRS-Grenoble University. Centre de Recherche sur les Maromolécules VégétalesПотвърден имейл адрес: cermav.cnrs.fr
- Violetta AruUniversity of CopenhagenПотвърден имейл адрес: food.ku.dk
- Morten Arendt RasmussenUniversity of Copenhagen, Dept Food Science and COPSACПотвърден имейл адрес: dbac.dk
- Arne AstrupProfessor, MD, DMSc, Senior Vice President, Novo Nordisk Fonden & previosly University of CopenhagenПотвърден имейл адрес: novo.dk
- Hanne Christine BertramProfessorПотвърден имейл адрес: food.au.dk
- Henrik jørgen AndersenArla Fooods ambaПотвърден имейл адрес: arlafoods.com
- Lisbeth G. ThygesenProfessor, University of CopenhagenПотвърден имейл адрес: ign.ku.dk
- Birger Lindberg MøllerDepartment of Plant and Environmental Sciences, University of CopenhagenПотвърден имейл адрес: plen.ku.dk
- Alessia TrimignoUniversity of CopenhagenПотвърден имейл адрес: food.ku.dk
- Giorgio TomasiUniversity of CopenhagenПотвърден имейл адрес: plen.ku.dk
- Anders H KarlssonProfessorПотвърден имейл адрес: slu.se
- Jose Manuel AmigoIkerbasque Foundation; University of the Basque CountryПотвърден имейл адрес: ehu.eus
- Mads Vendelbo LindUniversity of Copenhagen & Chalmers University of TechnologyПотвърден имейл адрес: nexs.ku.dk
Следене
Søren Balling Engelsen
Professor of Plant Food Science, University of Copenhagen
Потвърден имейл адрес: food.ku.dk