Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 8639 | 4346 |
h-индекс | 48 | 35 |
i10-индекс | 117 | 96 |
Публичен достъп
Преглед на всички32 статии
15 статии
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- Eckert Gunter PProfessor for Nutrition in Prevention and Therapy; Food-chemist & pharmacologistПотвърден имейл адрес: uni-giessen.de
- Afaf Kamal-EldinProfessor of Food science, United Arab Emirates universityПотвърден имейл адрес: uaeu.ac.ae
- Maren PodszunNational Institute of Diabetes and Digestive and Kidney Disease (NIDDK)Потвърден имейл адрес: nih.gov
- Beraat ÖzçelikIstanbul Technical UniversityПотвърден имейл адрес: itu.edu.tr
- BANU BAYRAMUniversity of Health SciencesПотвърден имейл адрес: sbu.edu.tr
- Tilman GruneПотвърден имейл адрес: tilmangrune.de
- Robert S. ParkerProfessor of Nutritional Sciences, Cornell UniversityПотвърден имейл адрес: cornell.edu
- Maret G. TraberOregon State UniversityПотвърден имейл адрес: oregonstate.edu
- Bruno GagoDepartment of Medical Sciences, University of AveiroПотвърден имейл адрес: ua.pt
- Jeremy P E SpencerUniversity of ReadingПотвърден имейл адрес: reading.ac.uk
- Trevor GeorgeLecturer in Nutrition and Dietetics, King's College LondonПотвърден имейл адрес: kcl.ac.uk
- Ana Rodriguez-MateosDepartment of Nutritional Sciences ,Kings College LondonПотвърден имейл адрес: kcl.ac.uk
- Alastair RossAgResearchПотвърден имейл адрес: agresearch.co.nz
Следене
Jan Frank
Professor of Food Biofunctionality, University of Hohenheim, Stuttgart, Germany
Потвърден имейл адрес: nutres.de - Начална страница