Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 32110 | 19002 |
h-индекс | 95 | 63 |
i10-индекс | 309 | 281 |
Публичен достъп
Преглед на всички116 статии
38 статии
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- Clarissa SchwabAssociate Professor, Aarhus UniversityПотвърден имейл адрес: bce.au.dk
- Jinshui Zheng(郑金水)Professor of Bioinformatics, Huazhong Agricultural UniversityПотвърден имейл адрес: mail.hzau.edu.cn
- Jens WalterAPC Microbiome Ireland, University College Cork, Cork, IrelandПотвърден имейл адрес: ucc.ie
- Andreas SchieberProfessor of Molecular Food Technology, University of BonnПотвърден имейл адрес: uni-bonn.de
- Marco GobbettiFull Professor of Food Microbiology - Free University of Bolzano, ItalyПотвърден имейл адрес: unibz.it
- Jonathan CurtisUniversity of Alberta, Department of Agricultural, Food and Nutritional ScienceПотвърден имейл адрес: ualberta.ca
- Paola Mattarellibologna universityПотвърден имейл адрес: unibo.it
- Elke ArendtUniversity College CorkПотвърден имейл адрес: ucc.ie
- Sarah LebeerUniversity of AntwerpПотвърден имейл адрес: uantwerpen.be
- Paul CotterCorkПотвърден имейл адрес: teagasc.ie
- Januana S. TeixeiraHealth Canada | Santé CanadaПотвърден имейл адрес: hc-sc.gc.ca
- Giovanna FelisAssociate professor of Microbiology, University of VeronaПотвърден имейл адрес: univr.it
- Maria MarcoFood ScienceПотвърден имейл адрес: ucdavis.edu
- Weilan WangBaylor College of MedicineПотвърден имейл адрес: bcm.edu
- Marcia Shu-Wei SuDept. of Biotechnology and Laboratory Science in Medicine, National Yang Ming Chiao Tung UniversityПотвърден имейл адрес: ualberta.ca
- Roland WinterTU Dortmund UniversityПотвърден имейл адрес: tu-dortmund.de
- Nuanyi LiangPostdoctoral researcher, University of California, DavisПотвърден имейл адрес: ucdavis.edu
- Benoit FOLIGNEUniversity of LilleПотвърден имейл адрес: univ-lille.fr
- Stijn Wittouckpostdoctoral researcher, University of AntwerpПотвърден имейл адрес: uantwerpen.be
- Charles FranzInstitutsleiter, Institut für Mikrobiologie und Biotechnologie, Max Rubner-InstitutПотвърден имейл адрес: mri.bund.de
Следене
Michael Gänzle
University of Alberta, Department of Agricultural, Food and Nutritional Science
Потвърден имейл адрес: ualberta.ca - Начална страница