Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 6211 | 4931 |
h-индекс | 38 | 34 |
i10-индекс | 54 | 52 |
Публичен достъп
Преглед на всички45 статии
3 статии
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- Thomas ClavelRWTH University Hosptial, Aachen, GermanyПотвърден имейл адрес: ukaachen.de
- Dirk HallerTechnische Universität MünchenПотвърден имейл адрес: tum.de
- Klaus NeuhausTechnische Universität MünchenПотвърден имейл адрес: tum.de
- Matthias HornUniversity of Vienna, Centre for Microbiology and Environmental Systems ScienceПотвърден имейл адрес: univie.ac.at
- Schmitt-Kopplin PhilippeHelmholtz Munich / TUM Food Chemistry / Max Planck Extrater. Phys.Потвърден имейл адрес: helmholtz-muenchen.de
- Nico JehmlichHelmholtz-Centre for Environmental Research - UFZ GmbHПотвърден имейл адрес: ufz.de
- Bärbel StecherProfessor of Microbiology, Ludwig-Maximilians-University MunichПотвърден имейл адрес: mvp.lmu.de
- Michael WagnerProfessor for Microbial Ecology, University of ViennaПотвърден имейл адрес: microbial-ecology.net
- Holger DaimsProfessor, Department of Microbiology and Ecosystem Science, University of ViennaПотвърден имейл адрес: microbial-ecology.net
- David BerryProfessor, University of ViennaПотвърден имейл адрес: univie.ac.at
- Thomas RatteiProfessor for Computational Biology, University of ViennaПотвърден имейл адрес: univie.ac.at
- Frederik SchulzDOE Joint Genome InstituteПотвърден имейл адрес: lbl.gov
- Alexander LoyProfessor for Microbial Communities, Centre for Microbiology & Environmental Systems ScienceПотвърден имейл адрес: univie.ac.at
- Gabriele HörmannspergerWissenschaftlicher Mitarbeiter, Technische Universität MünchenПотвърден имейл адрес: wzw.tum.de
- Schmitt-Kopplin PhilippeHelmholtz Zentrum Muenchen/analytical BioGeoChemistry & TUM/FoodomicsПотвърден имейл адрес: helmholtz-muenchen.de