Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 2460 | 2182 |
h-индекс | 26 | 25 |
i10-индекс | 35 | 33 |
Публичен достъп
Преглед на всички6 статии
0 статии
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- Bahareh EmadzadehResearch Institute of Food Science and TechnologyПотвърден имейл адрес: rifst.ac.ir
- Nick TuckerAssociate Professor of manufacturing and materials, University of Lincoln, Brayford Pool, LincolnПотвърден имейл адрес: lincoln.ac.uk
- Rassoul KadkhodaeeProfessor of Sonochemistry and Food Colloids, Research Institute of Food Science and TechnologyПотвърден имейл адрес: rifst.ac.ir
- Mahboobe Sarabi-JamabResearch Institute of Food Science and Technology, IranПотвърден имейл адрес: rifst.ac.ir
- Hassan RezaeiniaDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFSTПотвърден имейл адрес: ut.ac.ir
- Mohebbat MohebbiProfessor in Ferdowsi University of MashhadПотвърден имейл адрес: um.ac.ir
- Amparo Lopez-RubioTenured Scientist, IATA-CSICПотвърден имейл адрес: iata.csic.es
- Davood ZaeimZhejiang Gongshang UniversityПотвърден имейл адрес: zjgsu.edu.cn
- Alireza Mehregan NikooPhD of food science and technologyПотвърден имейл адрес: guilan.ac.ir
- Arash KoochekiFerdowsi University of MashhadПотвърден имейл адрес: um.ac.ir
- Parikshit GoswamiUniversity of HuddersfieldПотвърден имейл адрес: hud.ac.uk
- Laura G. Gómez-MascaraqueTeagasc Food Research CentreПотвърден имейл адрес: teagasc.ie
- Danial DehnadThe University of QueenslandПотвърден имейл адрес: uqconnect.edu.au
- Seid Mahdi JafariProfessor, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural ResourcesПотвърден имейл адрес: gau.ac.ir
- Atefeh FarahmandPostdoctoral researcher, Food engineering, Ferdowsi University of Mashhad (FUM)Потвърден имейл адрес: um.ac.ir
- Niloufar SharifPostdoctoral Researcher, Institute of Chemical Sciences and Engineering, EPFLПотвърден имейл адрес: epfl.ch
- Nan YangHubei University of TechnologyПотвърден имейл адрес: hbut.edu.cn
- Mojtaba Heydari MajdZabol University of Medical Sciences, Zabol 61615-585, IranПотвърден имейл адрес: zbmu.ac.ir
- Katsuyoshi NishinariProfesseur de sciene des aliments, Hubei University of TechnologyПотвърден имейл адрес: hbut.edu.cn
- Denis PonceletonirisПотвърден имейл адрес: oniris-nantes.fr
Следене
Dr. Behrouz Ghorani
Assoc.Prof in Electro-Fluid Dynamic Techniques, Research Institute of Food Science and Technology
Потвърден имейл адрес: rifst.ac.ir