Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2018 | |
---|---|---|
Позовавания | 1798 | 728 |
h-индекс | 19 | 15 |
i10-индекс | 26 | 19 |
Публичен достъп
Преглед на всички20 статии
10 статии
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
Soung Chang LiewThe Chinese University of Hong KongПотвърден имейл адрес: ie.cuhk.edu.hk
shengli zhangshenzhen university, university of science and technology of china, chinese university of hong kongПотвърден имейл адрес: szu.edu.cn
Lizhao YouSchool of Informatics, Xiamen UniversityПотвърден имейл адрес: xmu.edu.cn
Yulin ShaoState Key Laboratory of IoT for Smart City, University of MacauПотвърден имейл адрес: um.edu.mo
Haoyuan PanShenzhen UniversityПотвърден имейл адрес: szu.edu.cn
Taotao WangShenzhen UniversityПотвърден имейл адрес: szu.edu.cn
Ivan Wang-Hei HoThe Hong Kong Polytechnic UniversityПотвърден имейл адрес: polyu.edu.hk
Calvin Chun-Kit ChanThe Chinese University of Hong KongПотвърден имейл адрес: ie.cuhk.edu.hk
Zhixin LiuDept. of Electronic & Electrical Engineering, University College LondonПотвърден имейл адрес: ucl.ac.uk
Minglong ZhangMississippi State UniversityПотвърден имейл адрес: msstate.edu
Jianxin PangUBTech Robotics Corp.Потвърден имейл адрес: ubtrobot.com
Qing YANGCollege of Electronics and Information Engineering, Shenzhen UniversityПотвърден имейл адрес: szu.edu.cn
Shakeel Salamat UllahThe Chinese University of Hong KongПотвърден имейл адрес: ie.cuhk.edu.hk
Lian-Kuan ChenDepartment of Information Engineering, The Chinese University of Hong KongПотвърден имейл адрес: ie.cuhk.edu.hk
Jiaxin LiangThe Chinese University of Hong KongПотвърден имейл адрес: ie.cuhk.edu.hk
Zhaorui WANGResearch Assistant Professor at The Chinese University of Hong Kong, ShenzhenПотвърден имейл адрес: cuhk.edu.cn
Francis C.M. LauHong Kong Polytechnic UniversityПотвърден имейл адрес: polyu.edu.hk
Hao WangARC DECRA Fellow, Monash UniversityПотвърден имейл адрес: stanford.edu
Qingfeng ZHOUProfessor, Dongguan University of Technology (DGUT)
Следене