Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 170 | 133 |
h-индекс | 7 | 6 |
i10-индекс | 3 | 2 |
Съавтори
- Nikolay PenovUFT-PlovdivПотвърден имейл адрес: uft-plovdiv.bg
- Apostol SimitchievAssociate Professor, University of Food TechnologyПотвърден имейл адрес: uft-plovdiv.bg
- Gabor ZsivanovitsAssociated professor, Institute of Food Preservation and Quality, (former FRDI)Потвърден имейл адрес: canri.org
- Maria MomchilovaInstitute of Food Preservation and Quality, Plovdiv Agricultural Academy of BulgariaПотвърден имейл адрес: canri.org
- Velitchka GotchevaAssociate ProfessorПотвърден имейл адрес: uft-bio.com
- Dinko Yordanov, dipl. eng. PhDUniversity of Food TechnologiesПотвърден имейл адрес: uft-plovdiv.bg
- Dilyana GradinarskaУХТ-ПловдивПотвърден имейл адрес: uft-plovdiv.bg
- Dida IserliyskaAssociated Prof. of Food Science and TechnologyПотвърден имейл адрес: canri.org
- Anna V.A. ResurreccionDistinguished Research Professor, The University of GeorgiaПотвърден имейл адрес: uga.edu
- Милена РусковаInstitute of Food Preservation and QualityПотвърден имейл адрес: canri.org
- Petya IvanovaInstitute of Food Preservation and Quality, PlovdivПотвърден имейл адрес: gbg.bg
Следене
Todorka Petrova
Professor, Institute of Food Preservation and Quality, Agricultural Academy
Няма потвърден имейл адрес