Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 2438 | 1275 |
h-индекс | 20 | 17 |
i10-индекс | 24 | 22 |
Публичен достъп
Преглед на всички10 статии
5 статии
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- Jon ClardyProfessor of Biological Chemistry, Harvard Medical SchoolПотвърден имейл адрес: hms.harvard.edu
- Cameron CurrieProfessor of Microbiology, University of Wisconsin-MadisonПотвърден имейл адрес: bact.wisc.edu
- Ethan Van ArnamAsst. Prof. of Chemistry, Keck Science Department: Claremont McKenna, Pitzer, and Scripps CollegesПотвърден имейл адрес: kecksci.claremont.edu
- Paul RossUniversity College CorkПотвърден имейл адрес: ucc.ie
- Colin HillProfessor of Microbial Food Safety, University College CorkПотвърден имейл адрес: ucc.ie
- Sabesan YoganathanAssociate Professor, Pharmaceutical Sciences, St. John's UniversityПотвърден имейл адрес: stjohns.edu
- Paula M. O'ConnorTeagasc Food Research Centre, MooreparkПотвърден имейл адрес: teagasc.ie
- Kim LewisUniversity Distinguished Professor, Northeastern UniversityПотвърден имейл адрес: neu.edu
- Adrian A. Pinto-TomasUniversity of COSTA RICA, Center for Research in Microscopic Structures and Biochemistry DepartmentПотвърден имейл адрес: ucr.ac.cr
- Maude GiroudPost-doctoral Scholar, UCLAПотвърден имейл адрес: chem.ucla.edu
- Randy WoroboCornell UniversityПотвърден имейл адрес: cornell.edu
- Steven L CobbProfessor of Chemical-Biology, Director of the BSI, Durham UniversityПотвърден имейл адрес: durham.ac.uk