Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 36540 | 22379 |
h-индекс | 93 | 74 |
i10-индекс | 293 | 265 |
Публичен достъп
Преглед на всички15 статии
8 статии
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- Anet Režek JambrakProfessor, Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of ZagrebПотвърден имейл адрес: pbf.hr
- Mohammad Turkassistant professorПотвърден имейл адрес: escom.fr
- D.C. Esveld (Erik)Scienstist Food & Biobased Research Wageningen UniversityПотвърден имейл адрес: wur.nl
- Eugene VorobievProf. Université de Technologie de CompiègneПотвърден имейл адрес: utc.fr
- Khodir MadaniUniversité de Béjaia, AlgeriaПотвърден имейл адрес: univ-bejaia.dz
- Emile GAYDOURetired Professor - Aix Marseille UniversitéПотвърден имейл адрес: univ-amu.fr
- NN MisraTaif UniversityПотвърден имейл адрес: tu.edu.sa
- Ali Aouabedprofesseur génie des procédsПотвърден имейл адрес: univ-blida.dz
- Francesco VisioliUniversity of PadovaПотвърден имейл адрес: unipd.it
- Safouane HAMDIAssociate Professor, Toulouse University, FranceПотвърден имейл адрес: univ-tlse3.fr
- Zoran HercegFull professor on Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of ZagrebПотвърден имейл адрес: pbf.hr
- Ibtisam KamalSoran UniversityПотвърден имейл адрес: soran.edu.iq
- Maria Angela A. MEIRELESDEA/FEA/UNICAMPПотвърден имейл адрес: lasefi.com
- Sabah MounirDepartment of Food Science, Faculty of Agriculture, Zagazig UniversityПотвърден имейл адрес: zu.edu.eg
Следене
Farid CHEMAT
Professeur des Universités, Université d'Avignon
Потвърден имейл адрес: univ-avignon.fr - Начална страница