Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 39045 | 19462 |
h-индекс | 96 | 70 |
i10-индекс | 504 | 424 |
Публичен достъп
Преглед на всички5 статии
1 статия
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- Soo-Jin HeoKorea Institute of Ocean Science & TechnologyПотвърден имейл адрес: kiost.ac.kr
- Min-Cheol KangKorea Food Research InstituteПотвърден имейл адрес: kfri.re.kr
- K.K. Asanka SanjeewaDepartment of Biosystems Technology, Faculty of Technology, University of Sri JayewardenepuraПотвърден имейл адрес: sjp.ac.lk
- Se-Kwon KimProfessor, Department of Chemistry, Pukyong National University, Republic of KoreaПотвърден имейл адрес: pknu.ac.kr
- Ilekuttige Priyan Shanura FernandoPostdoctoral fellow @ University of AlbertaПотвърден имейл адрес: ualberta.ca
- Won-Kyo JungPukyong National University, Busan, Republic of Korea (ex- Chosun Univ.)Потвърден имейл адрес: pknu.ac.kr
- Lei WangOcean University of ChinaПотвърден имейл адрес: ouc.edu.cn
- Thilina U. JayawardenaUniversité du Québec à Trois-RivièresПотвърден имейл адрес: uqtr.ca
- BoMi RyuAssociate Professor, Major of Food Science & Nutrition College of Fisheries Science, PukyongПотвърден имейл адрес: pknu.ac.kr
- Prof. Kalpa W. Samarakoon (PhD)Professor in Biotechnology, KDU-CARE, General Sir John Kotelawala Defence University, RatmalanaПотвърден имейл адрес: kdu.ac.lk