Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 1212 | 936 |
h-индекс | 22 | 18 |
i10-индекс | 27 | 25 |
Публичен достъп
Преглед на всички8 статии
0 статии
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- Petr NikitinGeneral Physics Institute, Russian Academy of SciencesПотвърден имейл адрес: kapella.gpi.ru
- Sergey ZnoykoIGP RASПотвърден имейл адрес: nsc.gpi.ru
- Maxim Petrovich NikitinMoscow Institute of Physics and TechnologyПотвърден имейл адрес: phystech.edu
- Cherkasov VladimirMIPTПотвърден имейл адрес: mipt.ru
- Ilya SokolovUniversity of CambridgeПотвърден имейл адрес: cam.ac.uk
- Elena RozhkovaScientist at Argonne National LaboratoryПотвърден имейл адрес: anl.gov
- novosad, v.Argonne National LaboratoryПотвърден имейл адрес: anl.gov
- Marie WahlgrenProfessor i Läkemedelsteknologi Department of Food Technology, Engineering and NutritionПотвърден имейл адрес: food.lth.se
- Boris DzantievA.N. Bach Institute of Biochemistry, Federal Center of Biotechnology, Russian Acad. Sci., MoscowПотвърден имейл адрес: inbi.ras.ru
- Alexandr UrusovFederal Research Centre “Fundamentals of Biotechnology” of the Russian Academy of SciencesПотвърден имейл адрес: inbi.ras.ru
- Natalia OrlovaMIPTПотвърден имейл адрес: phystech.edu
- Konstantin ShevchenkoBoston UniversityПотвърден имейл адрес: bu.edu
Следене
Orlov Alexey
Prokhorov General Physics Institute, Russian Academy of Sciences
Потвърден имейл адрес: phystech.edu