Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 4236 | 2542 |
h-индекс | 34 | 27 |
i10-индекс | 57 | 51 |
Публичен достъп
Преглед на всички14 статии
5 статии
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- Davide GiacaloneAssociate Professor, University of Southern DenmarkПотвърден имейл адрес: iti.sdu.dk
- Wender BredieProfessor of Sensory Science, University of CopenhagenПотвърден имейл адрес: food.ku.dk
- Annemarie OlsenAssociate professor in sensory and consumer scienceПотвърден имейл адрес: food.ku.dk
- Leif SkibstedProfessor of Food Chemistry, University of CopenhagenПотвърден имейл адрес: food.ku.dk
- Richard IpsenProfessor emeritus in Food Structure Engineering, University of CopenhagenПотвърден имейл адрес: food.ku.dk
- Sara R JaegerProfessor at Aarhus University; Editor Food Quality and PreferenceПотвърден имейл адрес: food.au.dk
- Garmt DijksterhuisMaastricht UniversityПотвърден имейл адрес: maastrichtuniversity.nl
- Joshua EvansUniversity of OxfordПотвърден имейл адрес: biosustain.dtu.dk
- Per MøllerUniversity of CopenhagenПотвърден имейл адрес: life.ku.dk
- Lars DuelundUniversity of Southern DenmarkПотвърден имейл адрес: igt.sdu.dk
- Helene ReinbachAssociate Professor, Public HealthПотвърден имейл адрес: plan.aau.dk
- Dwi Larasatie Nur FibriUniversitas Gadjah MadaПотвърден имейл адрес: ugm.ac.id
- Hildegarde HeymannUniversity of California; University of MissouriПотвърден имейл адрес: ucdavis.edu
- Line Holler MielbyAarhus UniversityПотвърден имейл адрес: agrsci.dk
- Jørgen EilenbergUniversity of Copenhagen, DenmarkПотвърден имейл адрес: plen.ku.dk
- Annette Bruun JensenAssociate Professor, University of CopenhagenПотвърден имейл адрес: plen.ku.dk
- Stefanie KremerFrieslandCampinaПотвърден имейл адрес: frieslandcampina.com
- einar risviknofimaПотвърден имейл адрес: nofima.no
- Lotte HolmUniversity of CopenhagenПотвърден имейл адрес: ifro.ku.dk
- Janice SorensenFraser HealthПотвърден имейл адрес: fraserhealth.ca
Следене
Michael Bom Frøst
Department of Food Science, University of Copenhagen
Потвърден имейл адрес: food.ku.dk - Начална страница