Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 12683 | 8260 |
h-индекс | 62 | 48 |
i10-индекс | 174 | 160 |
Публичен достъп
Преглед на всички28 статии
26 статии
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- Kopsahelis NikolaosAssociate Professor, Department of Food Science and Technology, Ionian UniversityПотвърден имейл адрес: ionio.gr
- IOANNIS K. KOOKOSUNIVERSITY OF PATRAS, DEPT OF CHEMICAL ENGINEERINGПотвърден имейл адрес: chemeng.upatras.gr
- Colin WebbProfessor of Chemical Engineering, University of ManchesterПотвърден имейл адрес: manchester.ac.uk
- Anestis VlysidisSchool of Chemical Engineering, National Technical University of AthensПотвърден имейл адрес: central.ntua.gr
- Carol Sze Ki LinCity University of Hong KongПотвърден имейл адрес: cityu.edu.hk
- Denise M. G. FreireProfessor de Bioquímica , Universidade Federal do Rio de JaneiroПотвърден имейл адрес: iq.ufrj.br
- Aikaterini PapadakiAssistant Professor, Department of Food Science and Technology, Ionian UniversityПотвърден имейл адрес: ionio.gr
- Vasiliki KachrimanidouDepartment of Food Science and Technology, Ionian UniversityПотвърден имейл адрес: ionio.gr
- Chenyu DuUniversity of HuddersfieldПотвърден имейл адрес: hud.ac.uk
Следене
Apostolis Koutinas
Associate Professor, Agricultural University of Athens
Потвърден имейл адрес: aua.gr