Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 207 | 181 |
h-индекс | 6 | 6 |
i10-индекс | 4 | 4 |
Публичен достъп
Преглед на всички1 статия
3 статии
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- Mahdi Kadivar, Ph.D.Professor of Food Science, Isfahan University of Technology (IUT)Потвърден имейл адрес: iut.ac.ir
- Raffaele PortaProfessore ordinario di Biochimica, Dipartimento di Scienze Chimiche, Università di Napoli "Federico II"Потвърден имейл адрес: unina.it
- Hajar ShekarchizadehIsfahan University of TechnologyПотвърден имейл адрес: ag.iut.ac.ir
- Prof. Concetta Valeria Lucia GiosafattoUniversity of Naples "Federico II" Department of Chemical SciencesПотвърден имейл адрес: unina.it
- Rocco Di GirolamoUniversità degli Studi di Napoli "Federico II"Потвърден имейл адрес: unina.it
- m.h aghkhaniDept of biosystems Engineering School of Agriculture Ferdowsi University of MashhadПотвърден имейл адрес: um.ac.ir
- Di Pierro ProsperoDepartment of Agricoltural SciencesПотвърден имейл адрес: unina.it