Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 2634 | 1957 |
h-индекс | 30 | 26 |
i10-индекс | 51 | 48 |
Публичен достъп
Преглед на всички14 статии
0 статии
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- Kyoung Heon KimProfessor, Korea University, Seoul, KoreaПотвърден имейл адрес: korea.ac.kr
- Yong-Su JinProfessor of Food Microbiology, University of Illinoise at Urbana-ChampaignПотвърден имейл адрес: illinois.edu
- Sora YuLawrence Berkeley National LaboratoryПотвърден имейл адрес: lbl.gov
- IN-GEOL CHOIKorea UniversityПотвърден имейл адрес: korea.ac.kr
- Hee Taek KimChungnam National UniversityПотвърден имейл адрес: cnu.ac.kr
- Damao WangProfessor, College of Food Science, Southwest University, Chongqing, ChinaПотвърден имейл адрес: swu.edu.cn
- Jeffrey G. PeltonUniversity of California - BerkeleyПотвърден имейл адрес: berkeley.edu
- Soo Rin KimKyungpook National UniversityПотвърден имейл адрес: knu.ac.kr
- Sung-Joon LeeKorea UniversityПотвърден имейл адрес: korea.ac.kr
- Yong Jin KimKorea Institute of Industrial Technology (KITECH)Потвърден имейл адрес: kitech.re.kr
- Sung-Joon LeeDepartment of Biotechnology, Korea UniversityПотвърден имейл адрес: korea.ac.kr