Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 1863 | 1514 |
h-индекс | 23 | 20 |
i10-индекс | 32 | 31 |
Публичен достъп
Преглед на всички19 статии
10 статии
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- F.A. MasoodiDepartment of Food Science and Technology, University of Kashmir,IndiaПотвърден имейл адрес: uok.edu.in
- Adil GaniUniversity of Kashmir, Rutgers University, Nj, USA, Cornell University, Ithaca NYC USAПотвърден имейл адрес: uok.edu.in
- Sajad Mohd WaniAssociate Professor of Food Technology at SKUAST-KashmirПотвърден имейл адрес: kashmiruniversity.ac.in
- Idrees Ahmed WaniDepartment of Food Science and Technology, University of Kashmir, Hazratbal, Srinagar, IndiaПотвърден имейл адрес: uok.edu.in
- Waqas N BabaDepartment of Food Science and TechnologyПотвърден имейл адрес: uok.edu.in
- Mudasir AhmadUniversity of Kashmir, South Dakota State University USA, United Arab Emirates University UAEПотвърден имейл адрес: uok.edu.in
- Neda RahmanianNorwegian University of Life SciencesПотвърден имейл адрес: nmbu.no
- Seid Mahdi JafariProfessor, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural ResourcesПотвърден имейл адрес: gau.ac.ir
- Sabeera MuzzaffarUniversity of KashmirПотвърден имейл адрес: kashmiruniversity.ac.in
- David Julian McClementsUniversity of MassachusettsПотвърден имейл адрес: foodsci.umass.edu
- Dr. Paras SharmaAssociate Professor & Head, Deptt. of Food Technology, Mizoram University (A Central University)Потвърден имейл адрес: mzu.edu.in
- Mukhtar AhmadDepartment of Food Science and Technology, University of Kashmir
- Nazia Nissar (Nazia Baba)SKUAST-K & University of Kashmir
Следене
Touseef Ahmed Wani
Department of Food Science and Technology, University of Kashmir
Потвърден имейл адрес: kashmiruniversity.net - Начална страница