Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 3797 | 3339 |
h-индекс | 32 | 29 |
i10-индекс | 68 | 64 |
Публичен достъп
Преглед на всички77 статии
15 статии
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- roberto feliciCNR-ISMПотвърден имейл адрес: spin.cnr.it
- Frédéric MaillardCNRS, LEPMIПотвърден имейл адрес: grenoble-inp.fr
- Laetitia DubauLEPMI Grenoble - UMR 5279 CNRSПотвърден имейл адрес: lepmi.grenoble-inp.fr
- Peter StrasserTechnical University BerlinПотвърден имейл адрес: tu-berlin.de
- David A HarringtonProfessor of Chemistry, University of VictoriaПотвърден имейл адрес: uvic.ca
- Serhiy CherevkoForschungszentrum Jülich GmbHПотвърден имейл адрес: fz-juelich.de
- Tristan AssetResearcher from the French National Center for Scientific ResearchПотвърден имейл адрес: unistra.fr
- Daniel J. S. SandbeckBoschПотвърден имейл адрес: de.bosch.com
- Jaysen NelayahUniversité Paris CitéПотвърден имейл адрес: u-paris.fr
- Olivier Le BacqCNRS, Grenoble (France)Потвърден имейл адрес: simap.grenoble-inp.fr
- Karl J.J. MayrhoferForschungszentrum Jülich; Friedrich–Alexander-Universität Erlangen–NürnbergПотвърден имейл адрес: fz-juelich.de
- Hans ElemansAssociate Professor (UHD) Molecular Nanotechnology, Radboud UniversityПотвърден имейл адрес: science.ru.nl
- Dan BizzottoChemistry, UBCПотвърден имейл адрес: chem.ubc.ca
- Joost FrenkenDean Faculty of Science and Engineering, Physics Professor at University of GroningenПотвърден имейл адрес: rug.nl
- Marco SalluzzoCNR-SPINПотвърден имейл адрес: spin.cnr.it
- Sergio VlaicMaitre de conference, ESPCI ParisTechПотвърден имейл адрес: espci.fr
- Carlo MeneghiniDip. di Scienze, Università degli studi Roma TreПотвърден имейл адрес: uniroma3.it
- Giacomo GhiringhelliPhysics Department, Politecnico di MilanoПотвърден имейл адрес: polimi.it
- Marco Moretti SalaDipartimento di Fisica - Politecnico di MilanoПотвърден имейл адрес: polimi.it
- Nathalie JobUniversité de LiègeПотвърден имейл адрес: ulg.ac.be