Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 5889 | 1756 |
h-индекс | 36 | 19 |
i10-индекс | 59 | 31 |
Публичен достъп
Преглед на всички1 статия
0 статии
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- Søren Balling EngelsenProfessor of Plant Food Science, University of CopenhagenПотвърден имейл адрес: food.ku.dk
- Rasmus BroProfessor in chemometrics, University of CopenhagenПотвърден имейл адрес: food.ku.dk
- Erik TønningПотвърден имейл адрес: tonning.dk
- Carsten RidderridderПотвърден имейл адрес: carstenridder.dk
- Riccardo LeardiDepartment of Pharmacy - University of GenoaПотвърден имейл адрес: difar.unige.it
- Claus A. AnderssonUniversity of Copenhagen, Chemometrics and Analytical TechnologyПотвърден имейл адрес: andersson.dk
- Åsmund RinnanAssociate professor, University of CopenhagenПотвърден имейл адрес: food.ku.dk
- Henrik jørgen AndersenArla Fooods ambaПотвърден имейл адрес: arlafoods.com
- Hanne Christine BertramProfessorПотвърден имейл адрес: food.au.dk
- Per Waaben HansenFOSS Analytical A/SПотвърден имейл адрес: foss.dk
- Jenny EmnéusProfessor, Technical University of DenmarkПотвърден имейл адрес: nanotech.dtu.dk
- Nanna ViereckAssociate Professor, University of CopenhagenПотвърден имейл адрес: food.ku.dk
- Imad A FarhatFIRMENICHПотвърден имейл адрес: firmenich.com
- Dennis Sandris NielsenProfessor, University of CopenhagenПотвърден имейл адрес: food.ku.dk
- Dr. Margaret OwusuSenior Research Scientist - CSIR - Food Research InstituteПотвърден имейл адрес: foodresearchgh.org
- Morten AlbrechtsenПотвърден имейл адрес: wexotec.com
- Petr SkladalMasaryk UniversityПотвърден имейл адрес: chemi.muni.cz
- Tautgirdas Ruzgasprof. Biomedical TechnologyПотвърден имейл адрес: mau.se
- Andreas BaumAssociate Professor, Technical University of DenmarkПотвърден имейл адрес: dtu.dk
- Anders H KarlssonProfessorПотвърден имейл адрес: slu.se