Получаване на мой собствен потребителски профил
Позовавания
Всички | От 2019 | |
---|---|---|
Позовавания | 2983 | 2314 |
h-индекс | 15 | 15 |
i10-индекс | 17 | 17 |
Публичен достъп
Преглед на всички9 статии
1 статия
налични
неналични
Въз основа на изисквания при финансирането
Съавтори
- Carlos Vaca-GarciaProfessor, Université Fédérale de Toulouse Midi-Pyrénées / INP-ENSIACET Toulouse FranceПотвърден имейл адрес: ensiacet.fr
- pontalierProfesseur, université de toulouseПотвърден имейл адрес: ensiacet.fr
- L.A.M. van den BroekSenior scientist, Wageningen Food & Biobased ResearchПотвърден имейл адрес: wur.nl
- Giuseppe OlivieriProfessor of Bioprocess Engineering, Università degli Studi di Napoli Federico IIПотвърден имейл адрес: unina.it
- Bachar ZebibphD Physical Chemistry of MaterialsПотвърден имейл адрес: agro-nutrition.fr
- Othmane MERAHLaboratoire de Chimie Agroindustrielle, UMR 1010 INP-ENSIACET/INRA, Université de ToulouseПотвърден имейл адрес: ensiacet.fr
- Alina Violeta UrsuPhD Chemical EngineeringПотвърден имейл адрес: sigma-clermont.fr
- Céline LarocheFull Professor, Institut Pascal UMR CNRS 6602, Université Clermont Auvergne, Polytech ClermontПотвърден имейл адрес: uca.fr
- Michaël CHARTONPhD, Université de Toulouse - INP-ENSIACET - Laboratoire de Chimie Agro-industrielle - Потвърден имейл адрес: ensiacet.fr
- Gregory J. O. MartinDepartment of Chemical Engineering, The University of MelbourneПотвърден имейл адрес: unimelb.edu.au
- Sturme M*Project Leader/Scientist at Wageningen Food Safety Research (WFSR)Потвърден имейл адрес: wur.nl
- Marc BeyrouthyFaculty of Agricultural and Food Sciences, Holy Spirit University of KaslikПотвърден имейл адрес: usek.edu.lb
- Vanessa DurrieuMaître de Conférences, Institut National Polytechnique de ToulouseПотвърден имейл адрес: ensiacet.fr